top of page

Retourneren

14 dagen bedenktijd

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u toch niet helemaal tevreden, dan kunt u uw aankoop binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Wij zullen bij ontvangst van een retour altijd de beste oplossing proberen te bedenken, zodat wij u alsnog een tevreden klant kunnen maken.

De producten van renrberegeningsinstallaties.nl worden zorgvuldig verpakt en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat u een product niet in goede staat of dat u een verkeerd product ontvangt. Als dit gebeurt, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Graag ontvangen wij foto's van de schade of het verkeerde product. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@renrberegeningsinstallaties.nl

Retourneren renrberegeningsinstallaties.nl

Wilt u het product retourneren? Dan kunt u het product retourneren met een retourformulier. Dit formulier zit in de doos die geleverd is. Indien u die niet heeft dan kunt u deze hieronder kunt downloaden.

Graag een mail sturen om te informeren van de retourzending, Als dit niet word gedaan is er kans op een later behandeltijd.

Let op! Retourzendingen zonder retourformulier kunnen met enige vertraging worden verwerkt!

Uitzonderingen

De volgende producten kunnen niet worden geretourneerd en vallen ook niet onder de bedenktijd:

- Artikelen die om hygiënische redenen niet opnieuw gebruikt kunnen worden zoals Handschoenen, Kleding ect. (Indien verpakking is geopend)
- Artikelen die beschadigd of incompleet zijn; Artikelen waarvan de verpakking (ernstig) beschadigd of niet aanwezig is. 

Afhandeling

Eenmaal opgestuurd? Binnen de onderstaande termijnen zorgen wij voor de verwerking van je retourzending:

- Bij ruilen voor een ander product sturen we het nieuwe product binnen 2-10 werkdagen naar je op, mits de retourzending compleet is.
- Bij het retourneren van je bestelling verwerken wij binnen 2-4 werkdagen je betaling, na ontvangst van de retourzending. 
- Bij een defect product zorgen we voor vervanging binnen 2-10 werkdagen.

Extra info,

Wij verzenden onze pakketten met DHL Nederland.

bottom of page