top of page

Acerca de

Raamsdonkveer.jpg

Tuinberegening in Raamsdonkveer

R&R Beregeningsinstallaties zorgt voor uw tuinberegening in Raamsdonkveer!

Tuinberegening in Raamsdonkveer. De zomers worden steeds warmer en droger, een tuin bijhouden wordt een uitdagende taak, Maar geen zorgen! Wij helpen u graag op het gebied van irrigatietechniek, oftewel Beregening. Wij kunnen u voorzien van het hele proces, denk aan Druppelslang, sproeiers en nog veel meer! Benieuwd neem snel contact met ons op! Wij staan zo in Raamsdonkveer voor u om rustig alles met u door te nemen.

 

Het is Zomer, tijd voor vakantie, maar wat nu? Wilt u net de buurman vragen om het gras of de borders te bewateren, is hij ook op vakantie! Geen probleem dankzij onze systemen kunt u zonder zorgen op vakantie. Door onze wifi opties of instelbare computers hoeft u nooit bang te zijn dat uw gras of planten dood gaan. Doordat onze computer en werktechnieken zeer nauwkeurig zijn kunt u zelf regelen hoeveel water er valt in uw tuin, Dus geen overtollig water!

 

R&R beregeningsinstallaties kunnen u voorzien van alles op het gebied van watertechniek. Bij watertechniek kunt u denken aan pompen, drukverhogers, ontijzeringsinstallaties, ontkalkers voor in uw huis, opvangsystemen voor hemelwater. En ook kunnen u voorzien van een waterbron. Kortom het gehele pakket op een locatie. Wij zijn binnen no time in Raamsdonkveer.

 

Wij werken met de nieuwste technieken, denk aan: uw tuin in meten op basis van GPS, Zo is heel uw tuin goed in kaart en kunnen er geen meetfouten gemaakt worden. Vervolgens tekenen wij uw tuin digitaal in, op onze nauwkeurig zelf ontwikkelende tekenprogramma’s. Hierdoor weten we precies hoeveel water er op elke plek valt en wordt uw tuin nooit te nat. Oen voordeel hiervan dat uw tuin altijd perfect in balans in betreft het water geven van uw tuin. Hierdoor heeft u straks misschien wel de mooiste tuin in Raamsdonkveer!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, Wij staan u graag te woord!

Interesse in de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

Uw Tuinberegening in Raamsdonkveer!

Succesvol verstuurd!
bottom of page