top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2024-09-21 om 13.24.26_9014b7e1.jpg

Uw eigen waterbron

Welkom bij Uw Eigen Waterbron, dé specialist in het aanleggen van waterbronnen voor particulieren en bedrijven. Wilt u besparen op waterkosten en gebruik maken van schoon grondwater? Wij boren waterbronnen op maat, met diameters van 75mm, 110mm en 125mm, afhankelijk van de grondlagen. Ontdek de voordelen van een eigen watervoorziening!

Onze werkwijze:

01

Interesse? Neem gerust contact op!

Heeft u interesse in een waterbron of waterput? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Of u nu een nieuwe bron wilt laten aanleggen, een bestaande bron wilt aansluiten, of vragen heeft over watertechniek, ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

02

Grondig bodemonderzoek – De eerste stap naar uw waterbron

Zodra u het contactformulier heeft ingevuld, gaan wij direct aan de slag. Op basis van de locatie die u aangeeft, doet ons deskundige team een grondige analyse van de bodemlagen. We maken een gedetailleerd bodemrapport, zodat we precies weten welke grondlagen we tegenkomen. Dit helpt ons om de juiste aanpak en een eerlijke prijs te bepalen voor het realiseren van uw waterbron.

03

Een richtprijs op maat – Alles draait om maatwerk

Aan de hand van het bodemrapport maken we een richtprijs die volledig is afgestemd op uw situatie. Omdat grondlagen overal anders zijn, is elk project maatwerk. We stellen u een aantal aanvullende vragen zoals: wilt u de bron geboord of gepulst hebben? Welke diameter denkt u nodig te hebben? Wat is het beoogde gebruik van de bron, en hoeveel kuub water heeft u nodig? Geen zorgen, we helpen u bij elke stap om de juiste keuze te maken.

04

Offerte op maat – Alles zwart op wit

Bent u akkoord met de richtprijs en heeft u alle vragen beantwoord? Dan maken we een offerte op maat voor u. Dit document bevat alle details over de bron, de verwachte werkzaamheden, en natuurlijk de definitieve prijs.

05

Aan de slag – Tijd om te boren!

Zodra de offerte is goedgekeurd, plannen we een datum in voor de uitvoering. Op de afgesproken dag komt ons ervaren team langs om de bron te boren. We werken nauwkeurig en efficiënt om ervoor te zorgen dat de bron perfect aan uw wensen voldoet. Let wel op: het zand dat uit de bron komt, mag vanwege de wetgeving niet door ons worden meegenomen. Zorg dus voor een plek waar het zand kan worden opgeslagen.

06

Aftersales en advies – We blijven betrokken

Heeft u na afloop nog vragen, bijvoorbeeld over de wetgeving rond waterbronnen, of andere technische kwesties? Geen probleem! Wij bieden graag aftersales ondersteuning. Stel gerust al uw vragen – we helpen u graag verder waar mogelijk.

07

Klaar voor gebruik – Geniet van uw eigen waterbron!

Het werk is afgerond, de werkplek is netjes opgeruimd, en de bron is klaar voor gebruik. Het factuur komt eraan en u kunt nu profiteren van uw eigen waterbron. Klaar om te genieten van een duurzame en betrouwbare watervoorziening!

Ontdek onze boortechnieken!

Afbeelding van WhatsApp op 2024-09-21 om 13.24.26_06106baa.jpg

Kijk voor onze projecten op onze Facebook!

06 49 43 11 06 - 06 21 49 58 88

  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor je aanmelding!

Welke Stoffen komen we zo wel tegen in de grond?

Weet welke stoffen we tegen kunnen komen en wat ze doen voor je planten.

Kalium

Regelt het openen en sluiten van de huidmondjes. Eiwitsynthese en enzymen werken alleen in aanwezigheid van K (en Ca).

Natruim

Is in vrij lage concentratie aanwezig in het plantsap. Voor bepaalde fotosynthese processen (C4 en CAM planten) is het een essentieel “spoorelement”.

Calcium

Regelt de doorlatendheid van de celmembranen, eiwitsynthese en enzymen werken alleen in aanwezigheid van Ca (en K).

Ijzer

Is belangrijk bij bepaalde enzymen, en in de fotosynthese (stofwisseling van organische zuren).

Zwavel

Is onderdeel van eiwitten en celmembranen, maakt zware metalen in de plant onschadelijk, biedt bescherming tegen vraat.

ā€‹

Zink

Is bestanddeel van verschillende enzymen, is van belang bij celstrekking van de stengel en de hoofdnerf van het blad.

Let op! teveel van iets is nooit goed.

Koper

Is belangrijk in de fotosynthese, zorgt voor verhouting van plantendelen.

Mangaan

Is belangrijk voor de productie van zuurstof in de fotosynthese, regelt de werking van verschillende enzymen.

bottom of page